KONYA / AKŞEHİR - Adsız Sedat Sezgin Ortaokulu

Adsız Sedat Sezgin Ortaokulu

Adsız Ortaokul Müdürlüğü ADSIZ MAH. 35657. Sokak No2 Akşehir / KONYA
Vizyon
İçerisinde yaşadığı toplumun değer yargılarını göz ardı etmeden, dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, Bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen, Kendisi ve başkalarına karşı dürüst olabilen, Sağlıklı yaşayan, Kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, İnançlı çalışmasıyla, hak ederek başarıya ulaşmış, Yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir.
Misyon
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Sabahçı
ENTEGRE STOKERLİ KALÖRİFER SİSTEMİ
Ulaşım
İLÇE MERKEZİNE 1,5 KM OLUP, HER 10 DAKİKA ARALIKLARLA ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS SEFERLERİ MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ KONYA İLİ AKŞEHİR İLÇESİ ADSIZ MAHALLESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE YER ALMAKTADIR.AKŞEHİR YUNAK YOLU İSTİKAMETİNDE 35657. Sokak No:2 adresinde BULUNMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİNE 1,5 KİLOMETRE UZAKLIKTA YER ALMAKTADIR.
TÜBİTAK 4006,
TÜBİTAK 4006,eTwinning,Teknofest